Portaalsite OLVC
Campus Bevegem Campus Centrum Campus Grotenberge
 
 
De powerpoint (pdf) van de infoavond (maandag 29 augustus) kan je hier downloaden.
 
 

DEZE WEEK
 
Maandag 17 oktober 2016
Start stage 6GWW
 
Dinsdag 18 oktober 2016
Interieurbeurs Kortrijk - 5 & 6RE_VM
Lessen (Hospitaal 'Notre Dame à la Rose') - 5GWW
 
Woensdag 19 oktober 2016
 
Donderdag 20 oktober 2016
Zuiddag
Teambuilding - 4STW
NM - medisch onderzoek - 1Bb
 
Vrijdag 21 oktober 2016
Teambuilding - 4STW
19.30 uur - Algemene vergadering minionderneming

 

Info staking dinsdag 31 mei mei 27 at 10:36
Beste ouder(s), leerling
Ongetwijfeld heb je in de media al vernomen dat de onderwijsvakbonden een stakingsaanzegging hebben ingediend voor dinsdag 31 mei 2016. Via deze brief brengen we je op de hoogte van de maatregelen die we treffen voor de opvang van de leerlingen in onze school.
Verscheidene leerkrachten van onze school zullen die dag aan deze manifestatie deelnemen. Leerkrachten die niet deelnemen, geven uiteraard gewoon les die dag. Dit kan hoe dan ook enige hinder meebrengen voor het normale lesverloop op 31 mei. We voorzien in elk geval opvang in geval van afwezigheid van een leerkracht.
Ondanks deze stakingsdag zullen we warme maaltijden en/of belegde broodjes aanbieden.
We doen er dus alles aan om zoveel mogelijk lessen normaal te laten verlopen maar wij respecteren uiteraard ook het stakingsrecht van onze personeelsleden.
 
Brief naar ouder(s), leerling: klik hier
Leesbuddy's in het OLVC Campus Centrum en Sint-Barbaracollege apr 28 at 9:12
Lezen stimuleert de taalontwikkeling en de fantasie. Het opent nieuwe werelden. Bij kinderen, jongeren en volwassenen. In maart en april waren de leerlingen van het 5de jaar Gezondheids- en Welzijnswetenschappen (GWW) van het Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Centrum in Zottegem te gast in het Sint-Barbaracollege aan de Trapstraat. Op woensdagvoormiddag fungeerden ze er als leesbuddy's om de jonge lezers zoveel mogelijk te ondersteunen. Ze ontdekten meteen dat lezen veel leuker is als je dat samen doet. Het effect is dubbel: het leesniveau van de jongsten krijgt een extra duwtje en de oudere leerlingen doen meer ervaring op over werken in een lagere school.
 
Meer beeldmateriaal: www.facebook.com/olvccentrum
Elisabeth Meuleman (GROEN) op bezoek - vrijdag 15 april 2016 apr 15 at 10:29
Op 15 april organiseert de Vlaamse Scholierenkoepel 'Terug naar de klas'. Beleidsmakers lopen een dagje mee met leerlingen, om te weten te komen hoe het er vandaag aan toe gaat op de schoolbanken. Bij ons is Elisabeth Meuleman (GROEN) voor één dag leerlinge in 6GWW! Ze volgt alle lessen mee ... een leerrijke ervaring voor alle betrokkenen!
Olyfran-FR taalwedstrijd apr 11 at 9:34
In het kader van de Olyfran- FR taalwedstrijd maakten de leerlingen van 6B&M zelf een filmpje \'ter promotie van het leren van de FR taal\'. Bedoeling is dat zij tegen 13/4 zoveel mogelijk likes verzamelen. De drie winnende groepen krijgen filmtickets...

Hun filmpje op you-tube is te \'liken\' via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=aV8xXlA7I_U&feature=youtu.be
Berichtgeving ivm met de terreuraanslag in Zaventem/Brussel mrt 22 at 3:24
Geachte ouder(s)

Volgens de nu beschikbare informatie, zijn er geen indicaties dat scholen geviseerd worden. Dat betekent dat scholen tot nader order woensdag gewoon open zijn, dus ook onze school gaat open. De Nationale Veiligheidsraad komt later vandaag wel nog samen. Mocht dat leiden tot aangepaste maatregelen, verneem je dat via onze website en de FB-pagina.
 
 
Tot nader order zal de school morgen normaal open zijn. Een eventuele afwijking hierop zal gecommuniceerd worden op onze facebookpagina/website.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan u telefonisch contact opnemen met de school op het nummer: 09 360 12 29. Mogen we vragen om niet via facebook te reageren.

Gelieve de officiële persorganen op te volgen voor bijkomende informatie.
 


 


Print deze pagina
Alle rechten voorbehouden | Onze-Lieve-Vrouwcollege - Zottegem © 2015 | Powered by eFORUM